22.02.2014 kouluvalmennusarvonta

Siirry alas

22.02.2014 kouluvalmennusarvonta Empty 22.02.2014 kouluvalmennusarvonta

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty Ma Helmi 10, 2014 12:35 pm

Ruellen avajaisten kunniaksi järjestämme kouluvalmennusarvonnan 22. helmikuuta 2014. Arvontaan voit osallistua 21.2 kello 23:00 saakka, jonka jälkeen arvomme voittajan. Valmennuksen taso määräytyy ratsukon tason myötä.
Koska Ruelle on yksityistalli piirretyille hevosille, tällä kertaa valmennuskin on avoinna vain piirretyille.

Osallistumiset otsikolla Ruelle kouluarvonta 220214 osoitteeseen virtuaalie@gmail.com.
Kirjoita osallistumiseen oma nimesi, ratsusi nimi ja osoite sekä valmennuksen taso.

Arvonnan osallistujat:
Charlotte - Belinda GER, Helppo A
honeythief - Brynhild Ivar, Helppo C

Voittajan valmennus:
honeythief - Brynchild Ivar
Itsenäisten alkuverryttelyiden jälkeen tulitte isolle pääty-ympyrälle luokseni. Saitte ravata harjoitusravia ja pyysin keskittymään kaikkein eniten täsmälliseen tiehen, jotta ympyrästä tuli tosiaan ympyrän muotoinen. Ivar kulki hyvin eteen ja tuntui kuuntelevan ratsastajaansa moitteetta. Laukassa tehtävä oli vähän vaativampi ja varsinkin alkuun ori tunkeutui melko paljon ulos ympyrältä, mutta tasaisten ulkoapujen käyttäminen auttoi ja laukkaympyräkin alkoi sujua. Vaihdoitte suuntaa ja teitte saman tehtävän ravissa ja laukassa siihen suuntaan.
Suurensimme ympyrää hieman ja nyt sisällytitte yhden ympyrän sisälle sekä pysähdyksen ravista, että lyhyen laukannoston. Ensimmäiset nostot sujuivat laiskan puoleisesti ja pysähdyksiin tuli väkisin käyntiaskeleita. Tehtävän toistaminen auttoi jo huomattavasti ja pian Ivar reagoi paljon nopeammin ja paremmin.
Lopuksi tulitte vielä ravissa pohkeenväistöjä pituushalkaisijalta kumpaankin suuntaan ja nostitte uralla myötälaukan. Ivar oli hyvin kuulolla, väistöt olivat tasaisia ja nostot johdonmukaisia ja säännöllisiä. Ori kuunteli vielä lopputunnin pysähdys-peruutus tehtävissä todella hyvin ja saatoimme lopettaa valmennuksen hyvillä mielin.
Heidi
Heidi
Tallinomistaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 07.10.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://teepa.net/h/ruelle/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa