23.2.2014 Estevalmennusarvonta

Siirry alas

23.2.2014 Estevalmennusarvonta Empty 23.2.2014 Estevalmennusarvonta

Viesti kirjoittaja Linnea lähetetty Pe Helmi 21, 2014 2:10 pm

Ruellen avajaisten kunniaksi järjestämme estevalmennusarvonnan 23.2.2014. Arvontaan voit osallistua 22.2 kello 22:00 saakka, jonka jälkeen arvomme voittajan. Valmennuksen taso määräytyy ratsukon tason myötä.
Koska Ruelle on yksityistalli piirretyille hevosille, tällä kertaa valmennuskin on avoinna vain piirretyille.

Osallistumiset otsikolla Ruelle estearvonta 01 osoitteeseen linneal@hotmail.fi.
Kirjoita osallistumiseen:
Oma nimesi - Ratsusi nimi ja osoite, valmennuksen taso

Arvonnan osallistujat:
- Alexiina C. - Phoenix W Venice, 100 cm
- honeythief - Skattekiste, 80cm
- Sussu - Piin Arvellus, 90cm

Voittajan valmennus:

Alexiina C. - Phoenix W Venice
Alexiina sai suorittaa alkuverryttelyt Phoebella itsenäisesti, jonka jälkeen aloitettiin jo ottamaan matalia verryttelyhyppyjä. Olin seurannut pidempää alkulämmittelyä tarkasti, samalla valvoen että hevonen varmasti lämpenisi kunnolla ennen kuin alettaisiin hyppimään. Alkuun tuntui että tamman vauhti meinasi hidastua liikaa aina ennen estettä, jonka johdosta myös linjasta tuli mutkikas. Vauhdin korjauksella itse hypyistäkin tuli terävämpiä ja ilmavaraakin riitti.

Suurensin esteitä metriin ja halusin että ratsukko saapuu kahden esteen linjalle tasaisessa rytmissä ilman sen kummempia temmon vaihteluita. Siinä Phoebe ja Alexiina onnistuivatkin, pyysin vain myötäämään rohkeammin esteillä ja pitämään kädet rentoina. Tamma tuli esteet sopivassa tahdissa ja hyppäsi hienolla hyppytekniikalla pystyjen ylitse. Linja onnistui erittäin hienosti ja itse hevonen näytti hyvin varmalta ratsastaa.

Loppuun otettiin vielä pientä rataa, johon sisältyi muuria, oksereita ja pystyjä. Välillä Alexiina joutui hoputtamaan Phoebea eteenpäin, mutta muuten rata onnistui kylmän viileästi ilman sen suurempia virheitä. Tamma pysyi koko ajan hyvin kuulolla, mutta muurin kohdalla se meinasi jäädä hieman kyttäilemään, mutta jo toisella kerralla siitäkään ei ollut mitään probleemeja. Valmennus sujui todella hyvin ja kun virheet kojattiin aina nopeasti, niin pystyttiin etenemään nopeasti ja positiivisin mielin.
Linnea
Linnea
Tallinomistaja

Viestien lukumäärä : 743
Join date : 07.10.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa