20-21.06.2014 Juhannussäpinät

Siirry alas

20-21.06.2014 Juhannussäpinät Empty 20-21.06.2014 Juhannussäpinät

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty Ti Kesä 03, 2014 12:18 am

Koska kesä on ihanaa aikaa ja Juhannusta pitää juhlia, niin miksikäs sitä ei tekisi hyvässä seurassa ja hevosten kanssa?
Juurikin tästä syystä järjestetään Ruellessa talliporukan kesken Juhannussäpinät, jotka ovat siis kaksi päiväiset ja vaativat osallistujalta jopa yhden kuvan tai tarinan kirjoittamista.

Perjantaina, 20.6
Pidetään juhannusateria, nyyttärihengessä tottakai. Ruokailun jälkeen voi pelata hevostietovisaa, lautapelejä ja vaikka löhötä maha pystyssä sohvalla tai sängyssä niin halutessaan. Illalla käydään irtohypyttämässä halukkaiden hevosia maneesilla, jonka jälkeen pystytetään perinteinen juhannuskokko tallin parkkipaikalle ja grillataan siinä samalla vähän iltapalaa.

Lauantaina, 21.6
Mennään sitten aamupäivän puolella yhteiselle maastolenkille koko tallin voimilla. Aamupalaksi saa puuroa, leipää ja muroja sekä matkaevääksi vielä mehua ja leipää. Maastossa pitäisi mennä pari tuntia, riippuen toki hevosten ja ratsastajien jaksamisesta, siellä mennään kovaa ja hiljaa, ihan porukan toiveiden mukaisesti. Maaston jälkeen pidetään vielä yhteinen ruokailu.

Tarkoituksena olisi nyt osallistua joko ilman hevosta, tai hevosen kanssa kesteihin. Hevosettomat saavat kyllä lainahevosen maastoon tallilta, tai ainakin omistajien omista yksityiskokoelmista (kerro tämä ilmoittautumisessasi). Osallistumiseen tulee liittää tarina tai kuva jostain tapahtumista, voi toki kirjoittaa koko juhannuksesta, ihan miten itse tykkää. Paras suoritus palkitaan yksityistunnilla Heidin valvovan silmän alla.
Osallistumiset otsikolla Juhannussäpinät s-postiin virtuaalie[at]gmail.com, tai alle. Laita siihen oma nimesi, mahdollinen hevosesi nimi ja jos tarvitset lainahepan, niin vähän osviittaa, että minkälainen sen tulisi olla. Ruunia ei löydy, mutta kilttejä tammoja senkin edestä. Lisäksi kerro vielä, jos haluat hevosesi irtohypytykseen.

Osallistujat:
Heidi - Lenni (pelkkä maasto)
Linnea - Wrindi (Irtohypytys ja maasto)


Viimeinen muokkaaja, Heidi pvm Ti Kesä 03, 2014 3:16 pm, muokattu 1 kertaa

__________________________________
Ruelle & Funnel & Hestia
Heidi
Heidi
Tallinomistaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 07.10.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://teepa.net/h/ruelle/

Takaisin alkuun Siirry alas

20-21.06.2014 Juhannussäpinät Empty Vs: 20-21.06.2014 Juhannussäpinät

Viesti kirjoittaja Linnea lähetetty Ti Kesä 03, 2014 10:02 am

Linnea - Wrindi (Irtohypytys ja maasto)

Linnea
Linnea
Tallinomistaja

Viestien lukumäärä : 743
Join date : 07.10.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa