Foorumin käyttö

Siirry alas

Foorumin käyttö Empty Foorumin käyttö

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty Ke Helmi 05, 2014 1:53 pm

Rekisteröityminen tapahtuu ylärivin linkeistä painamalla Rekisteröidy. Eteesi avautuu sivu käyttäjäehdoista, lue teksti ja paina hyväksyn ehdot (jos ole alle 13-vuotias, ota ylläpitoon yhteys ensin sähköpostitse). Tämän jälkeen kirjoita haluamasi käyttäjätunnus, oma sähköpostiosoitteesi sekä haluttu salasana (salasanaan kannattaa laittaa vähintään yksi numero mukaan). Tämän jälkeen joudut vielä vahvistamaan salasanasi ja kirjoittamaan vahvistuskoodin. Paina lähetä ja käyttäjätunnuksesi on luotu. Joudut vielä käymään sähköpostissasi vahvistamassa käyttäjätunnuksen, mutta tämän jälkeen olet rekisteröitynyt käyttäjä.

Aiheen luominen mene haluttuun kategoriaan (esim. Yksityisten päiväkirjat) ja paina nappia, jossa lukee [NEWTOPIC]. Kirjoita aiheen otsikoksi esimerkiksi oman hevosesi nimi ja perään teksti päiväkirja (esim. Lionheart WK päiväkirja). Päiväkirjan ensimmäiseen viestiin voit kirjoittaa lyhyen esittelypätkän itsestäsi ja hevosestasi, voit myös lisätä siihen linkin hevosesi sivuille ja vaikka kuvan hevosestasi. Tämän jälkeen paina lähetä ja uusi aihe on luotu.

Viestin kirjoittaminen tapahtuu kahdella eri tavalla. Pikaisen vastauksen pystyt kirjoittamaan aiheen viestien alapuolella olevaan tekstikenttään, jossa lukee [PIKAVASTAUS]. Voit myös painaa aiheen ylä- ja alareunasta löytyvää nappia, jossa lukee [POSTREPLY].

Viestin poistaminen kirjoittamassasi viestissä on harmaa x-merkki oikeassa ylälaidassa. Sitä painamalla voit poistaa viestisi.

Viestin muokkaaminen paina kirjoittamasi viestin oikeasta ylälaidasta nappia EDIT.

Tekstinpätkän lainaus jonkun muun kirjoittamasta viestistä tapahtuu painamalla nappia QUOTE.
Heidi
Heidi
Tallinomistaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 07.10.2013
Ikä : 26

Näytä käyttäjän tiedot http://teepa.net/h/ruelle/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa