Pienet koulukilpailut 9.3.2014

Siirry alas

Pienet koulukilpailut 9.3.2014 Empty Pienet koulukilpailut 9.3.2014

Viesti kirjoittaja Linnea lähetetty Ke Helmi 26, 2014 5:03 pm

Ruellessa järjestetään pienimuotoiset koulukilpailut tallin asukkaille 9.3.2014, joihin voit osallistua valmennuksen kautta(;lue lisää valmennus osiosta). Valmennuksen jälkeen sinut lisätään automaattisesti mukaan kilpailuihin!

Luokkien voittajien kesken arvotaan yksi kouluvalmennus haluamaltaan tasolta ja riippuen osallistujamäärästä niin voittajille on
luvassa myös saada ainutlaatuinen loimi hevosellensa muistoksi kisapäivästä.

Luokat:
1. Helppo B
2. Helppo A
3. Vaativa B

Osallistujat:

Helppo B
Julia - Hermione

Helppo A
Satu - Ryövärin Sielun Ritari

Vaativa B
Inna – Gaff Channing Halden
Linnea
Linnea
Tallinomistaja

Viestien lukumäärä : 743
Join date : 07.10.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Pienet koulukilpailut 9.3.2014 Empty Tulokset

Viesti kirjoittaja Linnea lähetetty Ke Maalis 12, 2014 8:14 pm

Tulokset

Koska jokaiseen luokkaan tuli vain yksi osallistuja niin luokkavoittajia ei tietenkään tarvinnut arpoa, joten tässä kokonaistulokset.

1. Satu - Ryövärin Sielun Ritari
2. Julia - Hermione
3. Inna - Gaff Channing Halden

Ryövärin Sielun Ritari
Ratsukko sai suorittaa alkuverryttelyt täysin itse. Tällä kertaa osittain siksi että aikatauluni oli niin kiireinen, että tiesin etten pääsisi aikaisemmin. Ruellen maneesilla pääsen ensiksi seuraamaan hienon värisen orin työskentelyä. Satulla oli hieman vaikeuksia nuoren herran kanssa, sillä se ei käyntityöskentelyssä meinannut säilyttää malttiaan vaan karkaili pohkeen välistä useaan kertaan.

Tänään itse tehtävä pidettiin helppona, jotta Sieni jaksaisi keskittyä ja näin näyttää taitonsa koulukentällä. Alkuun piti tehdä väistöt molemmissa suunnissa pidemmillä sivuilla, niin että hevosta väistätettiin pari metriä pois uralta ja sitten takaisin. Ratsukko onnistui itse tehtävässä ihan hyvin, vaikka pieniä hienosäätöjä täytyikin tehdä. Sieni kun kulki liian reippaasti, vaikka väistöt loppujen lopuksi tekikin hienosti.

Lopuksi oli tehtävänä tulla keskilävistäjälle ja siitä väistättää ratsu uralle. Kun seinää ei ollut enää tukena niin nuori ori kiemurteli ja neuvoin pitämään ohjastuntuman tasaisempana ja jalat lähellä kylkiä. Ensimmäinen väistö meni yhä liian reippaasti, mutta ratsastaja osasi nopeasti korjata tilanteen, jolloin Sieni tuli toisella kerralla todella hienosti! Hieno ja taitava Sieni oli tosiaan, kunhan sen sai aluksi kunnolla kuulolle.
Linnea
Linnea
Tallinomistaja

Viestien lukumäärä : 743
Join date : 07.10.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa